Preturi servicii debitare si gravura laser pentru lemn, metal, mase plastice, hartie

Medalii personalizate

Recompenseaza participantii la cursele sportive, cu medalii personalizate realizate din placaj de lemn, debitate si gravate laser.

Preturile se calculeaza in functie de dimensiune, complexitatea graficii si timpul de productie si pornesc de la 7 RON / bucata ( inclus panglica de medalie).

Trofee personalizate

Ofera colegilor tai un trofeu personalizat, pentru a le multumi pentru implicarea la job sau pentru meritele sportive din cadrul unui eveniment. Trofeele se pot realiza din lemn, plexiglas, forex, metal, se pot printa 3D sau UV si pot fi create dintr-un mix de mai multe materiale si tehnici.

Preturile se calculeaza in functie de dimensiune, complexitatea graficii si a volumetriei, materialele utilizate, timp de productie si pornesc de la 45 RON / bucata.

Decupare si gravare laser metal

La atelierul nostru de gravura laser metal, putem realiza etichete industriale gravate si decupate laser. Acestea se realizeaza in functie de grafica si nevoile clientului, tinand cont de materialul pentru personalizare.

Preturile se calculeaza in functie de dimensiune, complexitatea graficii, numar de bucati personalizate, timp de productie si pornesc de la 5 RON / bucata.

Gravare obiecte promotionale

Oferim servicii de personalizare promotionale pentru firme, gravam grafica cu detalii fine si acuratete mare, pentru ca anagajatii tai se se bucure de cadouri unicat.

Preturile se calculeaza in functie de obiectul personalizat, dimensiune, complexitatea graficii, numar de bucati personalizate, timp de productie si pornesc de la 5 RON / bucata.

Obiecte din lemn, pentru copii

Fabricate cu atentie, din materiale naturale cum este lemnul sau placajul din lemn, jucariile pot fi natur sau vopsite in culorii vii. Puzzle-uri din lemn, jucarii motrice sau de gandire, rezistente si calitative, vor aduce zambete celor mici.  Obiectele din lemn se realizeaza la comanda, in functie de designul clinetului.

Preturile se calculeaza in functie de designul fiecarui obiect si material / lemn / hartie, in functie de complexitate si dimensiune.

Asteptam proiectele si ideile voastre!

Pentru a stabili o cotatie corecta si exacta pentru produsele personalizate pe care doresti sa le debitezi si gravezi laser, la atelierul nostru, asteptam un mesaj pe e-mailul de contact sau lasa-ne un mesaj,  completand formularul de mai jos.

Putem sa iti pregatim grafica conform dorintelor tale sau putem lucra cu grafica ta existenta. Trimite-ne designul produsului personalizat. 

Impreuna vom stabili materialele si detaliile potrivite fiecarui proiect in parte! 

gravura laser debitare laser lemn plexiglas